Zoom - Zoom...

Etter gjennomført konsert i Lademoen kirke i november (hurra!) ble det igjen slutt på fysiske øvelser, og vi har Zoomet oss godt inn i 2021. Øvelser og møtevirksomhet av ymse slag, alt foregår på Zoom. Det blir aldri helt det samme, men vi sees i det minste digitalt, og holder ut!

Planer legges og endres i et bankende kjør - for oss, som for de fleste andre. Vi planlegger semesteravslutning og konsert på Frøya i juni, og Sletta kirke er reservert!

Faurés Requiem sto på planen i mars, men er nå flyttet til april 2022. Den som venter...

Sprit hender og hold avstand - det blir bra!

Har du lyst til å synge sammen med oss?  

Akkurat nå har vi venteliste for opptak av nye medlemmer i sopran- og altgruppen. Av erfaring vet vi imidlertid at medlemsstatus er i stadig bevegelse, så om du tror Trønderkor kan være noe for deg, tar du kontakt med leder Dordi Mortensen på telefon 911 51 385 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for avtale om prøvesang eller evt spørsmål om koret. Et minimum av notekunnskap vil være en fordel, men ikke noe absolutt krav.

Er du tenor eller bass, er det imidlertid åpent for opptak på begge stemmefag. Sjekk gjerne ut vår Facebookside for mer informasjon!

Ønsker du å være "observatør" på en øvelse før du evt bestemmer deg for å prøvesynge, er du selvfølgelig også velkommen til det. Ta kontakt med leder Dordi for nærmere avtale.

Vi ønsker velkommen til et inkluderende kormiljø hvor latteren sitter løst, og hvor vi gjennom felles innsats jobber for å oppnå et best mulig kunstnerisk resultat - til glede for oss selv og vårt publikum!