Koråret startet med samling på Snåsa Hotell som tok godt i mot oss, og på alle måter tilrettela for ei fin øvingshelg.

Vi er stolte og beæret over å få være med på å feire Tove Ramlo-Ystads 60-årsjubileum med konsert - Livets lys - i Vår Frue kirke 23. mars. Dette blir årets første opptreden for vårt vedkommende, og vi gleder oss til det som garantert vil bli en flott konsert!

Vårsemesteret avrundes med tur til Rørvik og ei helg i tenor Halvor sitt rike. Her avslutter vi helga med konsert sammen med et lokalt kor - mer informasjon kommer...

I oktober skal bunaden luftes og bunadssølvet igjen pusses når turen går til Italia og korfestival i Riva del Garda hvor vi skal delta på flere konserter.

Året avsluttes med konsert i Vår Frue Kirke, og denne konserten er et samarbeid med Embla hvor vår utmerkede dirigent Hanne også synger!

Mye å glede seg til, og mer kan det enda bli - vi sees :)

Har du lyst til å synge sammen med oss?

Akkurat nå har vi venteliste for opptak av nye medlemmer. Av erfaring vet vi imidlertid at medlemsstatus er i stadig bevegelse, så om du tror Trønderkor kan være noe for deg, tar du kontakt med leder Jarle Opdahl på telefon 905 78 864 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for avtale om prøvesang eller evt spørsmål om koret.  Et minimum av notekunnskap vil være en fordel, men ikke noe absolutt krav.

Ønsker du å være "observatør" på en øvelse før du evt bestemmer deg for å prøvesynge, er du selvfølgelig også velkommen til det!  Oversikt over øvingsdatoer og -steder ligger i kalenderen.  Det er fint om du tar kontakt på forhånd, sånn at vi vet om deg.

Vi ønsker velkommen til et inkluderende kormiljø hvor latteren sitter løst, og hvor vi gjennom felles innsats jobber for å oppnå et best mulig kunstnerisk resultat - til glede for oss selv og vårt publikum!