En på alle måter vellykket Barcelonatur er historie - stor takk til Tove Ramlo-Ystad som var med oss på reisen!

Hanne Bæverfjord har overtatt dirigentpinnen, og vi er svært godt fornøyd med å ha fått Hanne som vår faste dirigent! Sammen med Hanne venter nye og spennende utfordringer, og vi har allerede gitt oss i kast med den første;

som ett av to basiskor skal vi i regi av Norges Korforbund Sør-Trøndelag være med på Misa Tango. Musikken er skrevet av den argentinske komponisten Martin Palmeri, og er en messe preget av tangorytmer! Misa Tango skal framføres i Nidarosdomen 20. oktober som avslutningskonsert i forbindelse med Korvaka 2018, og Palmeri vil selv være tilstede i domen.

Delvis parallellt med innøving av Misa Tango, har vi også påbegynt forberedelsen til konsertsamarbeid med Ila Brass Band og Henning Sommerro. Trønderkor har for mange år tilbake gjort konsert med Ila Brass Band, og vi ser fram til å fornye bekjentskapet! Konserten finner sted i november, og igjen i Nidarosdomen - 25. november kl 20:00.

 

Har du lyst til å synge sammen med oss?  

Akkurat nå har vi venteliste for opptak av nye medlemmer. Av erfaring vet vi imidlertid at medlemsstatus er i stadig bevegelse, så om du tror Trønderkor kan være noe for deg, tar du kontakt med leder Jarle Opdahl på telefon 905 78 864 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for avtale om prøvesang eller evt spørsmål om koret.  Et minimum av notekunnskap vil være en fordel, men ikke noe absolutt krav.

Ønsker du å være "observatør" på en øvelse før du evt bestemmer deg for å prøvesynge, er du selvfølgelig også velkommen til det!  Oversikt over øvingsdatoer og -steder ligger i kalenderen.  Det er fint om du tar kontakt på forhånd, sånn at vi vet om deg.

Vi ønsker velkommen til et inkluderende kormiljø hvor latteren sitter løst, og hvor vi gjennom felles innsats jobber for å oppnå et best mulig kunstnerisk resultat - til glede for oss selv og vårt publikum!