Vårsemesteret har på alle måter, vært et annerledes år - for Trønderkor, som for de fleste andre. Etter øvingshelg i februar fikk vi, til vår store glede, Ketil Jule Bjørnstad Belsaas som ny, fast dirigent. Det ble en slags trang fødsel, for første tilnærmet ordinære korprøve ble i juni. Den første etter Koronaens inntog, og den siste på vårsemesteret. Vi gleder oss desto mer til å møtes igjen i august! Zoom blir liksom aldri helt det samme (!!)...

Høst 2020 og vår 2021 er til gjengjeld relativt godt planlagt; første konsert er planlagt til helga 24.-25. november med en ukes for tidlig allehelgenskonsert. Nærmere tid og sted kommer, så heng på!

I mars 2021 planlegger vi konsert med Faurés Requiem. For oss, det første "større verk" på flere år, og vi gleder oss!

I tillegg til å være en svært kompetent og entusiastisk dirigent, er Ketil et oppkomme av planer og idéer, og det er stor stas å ha fått ham med på laget! Vi ser fram til fortsettelsen :)

Har du lyst til å synge sammen med oss?

Akkurat nå har vi venteliste for opptak av nye medlemmer i sopran- og altgruppen. Av erfaring vet vi imidlertid at medlemsstatus er i stadig bevegelse, så om du tror Trønderkor kan være noe for deg, tar du kontakt med leder Jarle Opdahl på telefon 905 78 864 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for avtale om prøvesang eller evt spørsmål om koret. Et minimum av notekunnskap vil være en fordel, men ikke noe absolutt krav.

Er du tenor eller bass, er det imidlertid åpent for opptak på begge stemmefag. Sjekk gjerne ut vår Facebookside for mer informasjon!

Ønsker du å være "observatør" på en øvelse før du evt bestemmer deg for å prøvesynge, er du selvfølgelig også velkommen til det. Ta kontakt med leder Jarle for nærmere avtale.

Vi ønsker velkommen til et inkluderende kormiljø hvor latteren sitter løst, og hvor vi gjennom felles innsats jobber for å oppnå et best mulig kunstnerisk resultat - til glede for oss selv og vårt publikum!